Afhalen en bezorgen

Op werkdagen zijn wij geopend tussen 9.00 en 12.00 uur op onze eigen (ophaal-) locatie. Dit is op de Industrieweg 55 in Zoetermeer. Binnen dit tijdsblok bent u welkom voor het zelf ophalen en ook terugbrengen van de gehuurde materialen. Tijdens het bestellen kunt u zien op welke dag het voor u klaarstaat, en op welke dag u het weer inlevert. Bij levering thuis of op uw (gehuurde) locatie nemen wij altijd een dag van tevoren telefonisch contact met u op om een passend tijdstip af te spreken.


Als het nodig is, helpen we u graag door uitleg te geven over hoe de apparaten werken. Heeft u één of meerdere producten of materialen bij ons besteld om te huren en worden deze bezorgd? Dit is hoe De Verhuurcentrale werkt:

  • Sommige producten op onze website worden altijd geleverd, vanwege het risico op beschadiging van de producten/materialen. Voorbeelden hiervan zijn: koelkasten, heaters, eye-catcher statafels.
  • Onze bezorger neemt altijd de dag voor de levering telefonisch contact met u op om een passend tijdstip met u af te stemmen. We spreken dan ook een tijdstip af voor het weer ophalen van de gehuurde materialen. 
  • Bent u telefonisch niet of moeilijk bereikbaar? In dit geval spreken wij uw voicemail in met het tijdsblok waarop u ons mag  verwachten.Heeft u een voorkeur voor tijd van levering aangegeven bij de opmerkingen bij uw bestelling? Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee.
  • Voor het brengen en weer ophalen van de gehuurde materialen rekenen wij €25,- binnen een straal van 5 km rondom onze ophaallocatie. U kunt tijdens het bestellen zien welk tarief er geldt voor de afstand van en naar uw bezorgadres.
  • Wij brengen de materialen tot voor de deur. Woont u in een bovenwoning? Dan vragen wij u het beneden op te halen. Lukt dit niet? Dan rekenen we een tarief van €10,- extra.
  • Voor het bezorgen/ophalen na 21.00 uur en voor levering/ ophalen in het weekend rekenen wij een toeslag van €40,- extra, bovenop de normale transportkosten.Wilt u hulp bij het neerzetten van de materialen? Wij nemen met plezier uw werk uit handen, dit kan u rust geven en veel tijd schelen. Wij rekenen hiervoor €22,50 per half uur. Dit wordt altijd op basis van nacalculatie aan u als klant doorberekend. Geef het aan via mail, telefonisch of bij het Opmerkingen-veld tijdens het bestellen.

    Uw tent kunt u ook door ons op laten zetten. We rekenen voor op- en afbouw €35,- per tent. 

Zo kunt u ontspannen toewerken naar uw feest of evenement.