Afhalen en bezorgen


Op werkdagen zijn wij geopend tussen 9.00 en 12.00 uur op onze eigen (ophaal-) locatie. Dit is op de Industrieweg 55 in Zoetermeer. Binnen dit tijdsblok bent u welkom voor het zelf ophalen en ook terugbrengen van de gehuurde materialen. Tijdens het bestellen kunt u zien op welke dag het voor u klaarstaat, en op welke dag u het weer inlevert. 

Op feestdagen zijn wij gesloten voor afhalen en retourneren (Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, eerste en tweede Kerstdag).


Als het nodig is, helpen we u graag door uitleg te geven over hoe de apparaten werken. Heeft u één of meerdere producten of materialen bij ons besteld om te huren en worden deze bezorgd? Dit is hoe De Verhuurcentrale werkt:


  • Onze bezorger neemt altijd de dag voor de levering telefonisch contact met u op om een passend tijdstip met u af te stemmen. We spreken dan ook een tijdstip af voor het weer ophalen van de gehuurde materialen. 
  • Bent u niet of moeilijk bereikbaar? In dit geval spreken wij uw voicemail in met het tijdsblok waarop u ons mag  verwachten.Heeft u een voorkeur voor tijd van levering aangegeven bij de opmerkingen bij uw bestelling? Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee.
  • Voor het brengen en weer ophalen van de gehuurde materialen rekenen wij €25,- binnen een straal van 5 km rondom onze ophaallocatie. U kunt tijdens het bestellen zien welk tarief er geldt voor de afstand van en naar uw bezorgadres.
  • Kunt u de producten zelf niet plaatsen? Dan weten we dat graag van tevoren en zetten wij het voor u klaar. We rekenen in dit geval een uurtarief van €45,- incl. btw.
  • Wij brengen de materialen tot voor de deur. Woont u in een bovenwoning? Dan vragen wij u het beneden op te halen. Lukt dit niet? Dan rekenen we een tarief van €10,- extra.
  • Voor het bezorgen/ophalen na 21.30 uur en voor levering/ ophalen in het weekend rekenen wij een toeslag van €40,- extra, bovenop de normale transportkosten.
  • Sommige producten op onze website worden altijd geleverd, vanwege het risico op beschadiging van de producten/materialen. Voorbeelden hiervan zijn: koelkasten, heaters, eye-catcher statafels.


Heeft u hulp nodig bij het klaarzetten van de materialen? Geef dit aan bij de opmerkingen tijdens het bestel-proces of bel ons erover. We rekenen voor op- en afbouw €22,50 per half uur. Dit wordt altijd op basis van nacalculatie aan u als klant doorberekend. 

Zo kunt u ontspannen toewerken naar uw feest, bijeenkomst of evenement.