Hoge Koelkast / Flessenkast 370 liter op wielen, in kooi

52,50 / 1 dag/weekend
105,00 / 5 dagen
In Winkelwagen

Omschrijving

 

Hoge Koelkast/ Flessenkast met inhoud van 370 liter.

 

LET OP: Hoogte: 1.90 meter, breedte: 72 cm. Verbruik: 300 watt. Deze koelkast is soms te breed om door een normale deur te gaan. Koelkasten worden altijd door ons geleverd/ bezorgd.

 

Deze koelkast werkt met geforceerde koeling. Dit is een koelsysteem dat wordt gebruikt in koelkasten en vriezers, met name in horeca-omgevingen zoals restaurants, bars en professionele keukens. Bij geforceerde koeling wordt de koude lucht in de koelkast actief en gelijkmatig gecirculeerd door middel van ventilatoren. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de temperatuur in de hele koelruimte. Voedsel en dranken koelen sneller af en de temperatuur blijft contstant in de hele koelruimte. De snelle koeling vermindert de groei van bacteriën en helpt bederf te voorkomen, goed voor de voedselveiligheid.

Door de gelijkmatige temperatuurverdeling kunnen voedingsmiddelen en dranken veilig en efficiënt worden opgeslagen zonder 'koude zones' of 'warme zones'.

De temperatuur wordt snel hersteld na het openen en sluiten van de deur, wat belangrijk is in drukke horeca-omgevingen waar de koelkastdeur regelmatig wordt geopend. Het wordt het vaak gekozen in de horeca vanwege de efficiëntie en de voordelen op het gebied van voedselveiligheid.