Volledig overdekt podium incl. op- en afbouw

520,00 / 1 dag/weekend
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producten in pakket

Omschrijving

Mooi volledig verzorgd en stevig opgezet podium van 3 bij 6 meter met overkapping.

Een overdekt podium, volledige set. Dit podium is ideaal voor bij evenementen, toespraken, presentaties en bands. standaard staat het podium op 40 cm hoogte. Eventueel kan het ook op 60 cm hoogte worden neergezet. Liever ook bedekt met tapijttegels? Deze kunnen wij aan de set toevoegen. Er wordt dan €64,60 extra in rekening gebracht. 

Deze set bestaat uit een podium van 18m². Het podium wordt met tapijttegels bekleed, en volledig afgerokt met een podiumrok. De overkapping heeft de mogelijkheid om aan drie zijden te sluiten met zijzeilen. De tent wordt stevig vastgezet en verzwaard met verzwaringen. Deze set is inclusief arbeid: de op- en afbouw.

Wij gaan er vanuit dat de locatie goed te bereiken is. Wilt u het podium op zaterdag geleverd en opgezet hebben? Ook dat kan meestal in overleg. 

LET OP: WANNEER U HET PODIUM TIJDENS EEN WEEKEND(DAG) WILT HUREN, GEEFT U DAN ALS HUURPERIODE AAN: VRIJDAG VOOR HET WEEKEND BEZORGEN EN DE MAANDAG NA HET WEEKEND WEER OPHALEN- EN GEEF BIJ OPMERKINGEN AAN WAT UW LEVERINGSWENSEN ZIJN. 

Beschikbare bestanden