Easy up tent 3x4,5 meter

75,00 / 1 dag/weekend
150,00 / 5 dagen
In Winkelwagen
Opties bekijken

Omschrijving

Easy-up partytent 3x4,5 meter. De kleur van het dak is taupe.

Capaciteit 12 - 16 personen, staand.

Er zijn voor iedere zijde zijn zijzeilen/zijflappen met klittenband en rits los bij te huren van 4,5 meter breed. Zie "productopies" hieronder. 

Verzwaringen voor iedere poot van de tent van 30 kilo per stuk zijn ook apart bij te huren (dit is verplicht op de openbare weg), zie " productopies" hieronder.

Easy-up tenten

Onze Easy-up (harmonica)tenten zijn uiterst geschikt voor uw tuin of als extra aanbouw aan uw pand/huis.Het zijn geen wintertenten, te huur vanaf maart t/m september en daardoor perfect te gebruiken voor uw feestje in de zomerperiode.

Het opzetten kunt u makkelijk zelf doen met 2 personen, wij leggen u dat graag uit. Binnen 5 minuten kan de tent staan. 

Wij leveren de tent compleet met vastzetmateriaal. Het is voor ons handig om te weten wat de ondergrond is (steen, gras).

U kunt de tent zelf vervoeren, als de achterbank van uw auto helemaal plat kan, de tent is ingeklapt 1.60 m lang. Mocht het toch niet lukken met eigen transport, dan bezorgen wij hem en bouwen hem eventueel op. Voor het opzetten en afbouwen rekenen wij Voor de opbouw en afbouw rekenen wij per tent éénmalig € 35,- incl. btw (excl. transport.) Geeft u dit a.u.b. aan bij " opmerkingen" tijdens het bestellen.

De zeilen van onze tenten zijn brandvertragend en wij leveren er desgewenst een brandvertragingscertificaat bij. Dit i.v.m. de wetgeving en de eisen van de gemeente voor als u de tent op een openbaar feest(-terrein) gaat gebruiken. Voor privé feesten (bij u thuis bijvoorbeeld) gelden er geen eisen van de gemeente.

NB: Voor de zware en grote wintertenten gelden andere regels.

LET OP: Een flameheater dient altijd minimaal op een meter afstand van het tentzijl geplaatst te worden i.v.m. hitte en veiligheid.

Beschikbare bestanden